Op deze pagina vind je het overzicht van de trainingen die ik aanbied om je te helpen vandaag leiding te geven aan júllie beste onderwijs.

Heb je hulp nodig om te bepalen welk aanbod het beste bij jouw situatie past? Ik help je graag hierbij. Vraag een gesprek met me aan waarin ik je help helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel me via 0624-978220, of stuur een mail naar info@yondering.nl. Vermeld wel je telefoonnummer in deze mail!

FOCUS-SESSIE
Jouw volgende stap richting excellent onderwijs

Ben je toe aan een stap vooruit om samen met je team leiding te geven aan het beste onderwijs? Twijfel je welke volgende stap nu de beste is? Dan help ik je graag met een telefonische focus-sessie om duidelijk te krijgen wat jouw volgende actie is.
>> MEER INFORMATIE

WORKSHOP
"Van Ingewikkeld naar Ontwikkeld"

Ontdek in één dagdeel hoe je met eenvoudige stappen moeiteloos en met focus blijft ontwikkelen richting het beste onderwijs.
>> MEER INFORMATIE

STUDIEDAG
"Samen Bouwen Aan Groots Onderwijs"

De studiedag is als de workshop hierboven, maar dan gedurende een hele dag en daardoor veel intensiever. We kijken naast de 5 stappen ook naar persoonlijke voorkeursrollen en denkstijlen, en gaan concreet met een uitdaging waar jullie als team NU voor staan aan de slag wat meteen een concreet actieplan oplevert.
>> MEER INFORMATIE

OPLEIDING
Word innovatief facilitator ontwikkel samen jullie beste onderwijs

In deze 6-daagse opleiding leer je alles om anderen te helpen het denken in cirkeltjes te doorbreken en ze daarmee succesvoller, onderscheidender en innovatiever te maken.
>> MEER INFORMATIE

PERSOONLIJKE VIP-DAG
"Van Weerstand Naar Leerstand"

Gun jezelf een dag in een intieme setting met veel persoonlijke aandacht en verdubbel in 5 stappen jouw impact in het groots denken over jezelf én jouw mogelijkheden.
>> MEER INFORMATIE

Benieuwd naar wie ik ben en wat mijn missie is?
>> Klik HIER en lees er alles over.

 

DOWNLOAD GRATIS 
HET E-BOOK MET 5 STAPPEN RICHTING HET BESTE ONDERWIJS

en ontvang wekelijks tips, artikelen en inspiratie om leiding te geven aan het beste onderwijs.
 
E-mail *
Voornaam *
 * Verplicht
 

Privacy waarborg: je gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.De workshop De Vijf Stappen Voor Groots Onderwijs is door registerleraar gevalideerd. Leraren die deelnemen aan deze training werken actief aan hun bekwaamheid.

"Leren Yonderen helpt om samen meer mogelijkheden boven tafel te krijgen voor ontwikkelingen die nodig zijn in de school. Het is vaak verleidelijk in het onderwijs om vast te houden aan eigen en vastgeroeste ideeën. Soms moet je dieper of verder durven gaan dan normaal om tot de juiste verbeter-acties te komen en dat is wat Yondering je leert."

Medewerker Grafisch Lyceum Rotterdam

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
De Kerspel 3
6932 AK WESTERVOORT


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | algemene voorwaarden | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation