Ik werk met vooruitstrevende bestuurders en leidinggevenden* in het onderwijs, de zorg en (lokale) overheid. Je hebt grote ambities als het gaat om de kwaliteit van het werk binnen je team of organisatie. In de praktijk merk je echter te vaak dat onzekerheid, weerstand, angst en frustratie die duurzame groei en verandering belemmeren. Maar dat is niet nodig.

De aanleiding om met mij te werken kan de volgende zijn:

  • Je merkt dat er te vaak voor een 'kort-door-de-bocht-oplossing' wordt gekozen waardoor het echte probleem niet wordt aangepakt.
  • Je verlangt ernaar dat er in jouw team meer draagvlak is om met overtuiging en lef vorm te geven aan belangrijke verandertrajecten.
  • Je wilt meer samenwerking stimuleren met en tussen collega’s en jullie doelgroep.
  • Je wilt met meer vertrouwen kunnen omgaan met de het gedoe en de frustratie die onlosmakelijk verbonden zijn aan verandering en ontwikkeling in organisaties.

Herken je dit? Lees dan HIER meer over mijn AANBOD.* Regelmatig krijg ik de vraag of mijn aanbod ook geschikt is voor leraren. Mijn reactie is dan altijd: "Vind je dat leraren leiding geven?" Als je die vraag met een volmondig "ja" beantwoordt (wat volgens mij het enige juiste antwoord is), dan begrijp je ook dat mijn trainingen ook voor hen cruciaal zijn om te komen tot groots onderwijs. Het is niet voor niets dat mijn workshop 'Van Ingewikkeld Naar Ontwikkeld' is gevalideerd door Registerleraar.nl.

Gratis dit e-book downloaden en regelmatig geïnspireerd worden met artikelen over flexibel, creatief en innovatief handelen? Vul het formulier hieronder in! Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden.

Download 
gratis het e-book "In 5 Stappen Naar Jullie Beste Onderwijs"
dit veld niet invullen s.v.p.

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Polderdijk 4
6914 KJ HERWEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | privacy reglement | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation