BEPAAL JE AANPAK EN ONTDEK JOUW PERSPECTIEF OM LEIDING TE GEVEN AAN HET BESTE ONDERWIJS.

Ik help al jaren ambitieuze leiders in het onderwijs (bestuurders, directeuren, teamleiders én leraren) om met veel meer ontspanning en succes leiding te geven aan ontwikkelingen richting het allerbeste onderwijs.

Heb je de ambitie om met je organisatie, school of team een groeisprong te maken?

Ontdek nu in een GRATIS gesprek welke mogelijkheden er voor jou zijn om groei en innovatie succesvoller en duurzaam te laten zijn.

Dit gesprek is geschikt voor jou als je:

  • Nog niet tevreden bent over hoe het proces van onderwijsontwikkeling momenteel verloopt;
  • Serieus wil werken aan het beste onderwijs, naar gelukkige en betrokken collega's streeft en bereid bent de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn;
  • Veel meer wil werken vanuit gezamenlijkheid in plaats van losse eilandjes;
  • De ambitie hebt het maximale uit alle al aanwezige kennis en ervaring in de school te halen.

Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken.

Je kunt je opgeven voor een GRATIS gesprek. Dit gesprek duurt 30 tot 45 minuten en vindt plaats via de telefoon.

In dit gesprek kom je te weten:

  • Welke kansen er voor jou zijn om met meer plezier en succes leiding te geven aan schoolontwikkeling;
  • Welke mogelijkheden er nog liggen om (veel meer) draagvlak te organiseren bij alle betrokkenen (ook leerlingen en ouders!);
  • Hoe je op korte termijn al stappen kunt gaan zetten.

Wat levert de focus-sessie je op:

  • Een deskundige visie op het ontwikkelperspectief voor je school en de kansen die er zijn (je voelt je ondersteund EN uitgedaagd);
  • Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie over wat je meteen al kunt doen;
  • Een glashelder beeld van de stappen die je kunt zetten om ontspannen en succesvol leiding te geven aan een continu lerende organisatie.

Aanmelden is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De focus-sessie is gratis. Ik ga graag met je in gesprek als je serieus stappen wil maken met je team, school of scholen. Om in aanmerking te komen voor deze gratis sessie, wil ik je vragen om onderstaand formulier in te vullen:

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoon

Reden voor belangstelling focus-sessie

 

Ik zie je aanmelding graag tegemoet!

Op het allerbeste onderwijs,
Erna Reiken

P.S. Is jullie onderwijs nog niet zoals je het wilt? Het helpt om hierover in gesprek te gaan. Je krijgt nieuwe inspiratie en ideeën. Schroom niet om het gesprek met me aan te vragen. Meld je snel aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Gratis dit e-book downloaden en regelmatig geïnspireerd worden met artikelen over flexibel, creatief en innovatief handelen? Vul het formulier hieronder in! Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden.

Download 
gratis het e-book "In 5 Stappen Naar Jullie Beste Onderwijs"
dit veld niet invullen s.v.p.De workshop 'Van Ingewikkeld Naar Ontwikkeld' is door registerleraar gevalideerd. Leraren die deelnemen aan deze training werken actief aan hun bekwaamheid.

"Ik raad de trainingen van Erna absoluut aan aan anderen om inzicht te krijgen in hoe je een probleem samen oplost en buiten je comfort zone stapt."

Jennifer Klaui, teamleider Kindergemeenschap De Werkplaats

"Mooie workshop [over] creatief denken door Erna Reiken. Een aanrader! Het scherpt je denken en is goed toepasbaar in het onderwijs. "

Martin Bootsma, leraar basisonderwijs, Leraar van het Jaar 2011

“De workshop De Vijf Stappen Naar Groots Onderwijs zette mij letterlijk aan het denken, en aan het werk! Ik leerde in korte tijd dat je als organisatie en als mens vaak vastgeroest zit in bepaalde denkpatronen en je leert hoeveel rijker oplossingen en antwoorden worden als je creativiteit toelaat in je denkproces. Erna begeleidt deze training met scherpte en humor, zodat alle aanwezigen in korte tijd tot ongekende mogelijkheden komen.”

Rinda den Besten, voorzitter PO-Raad

"Voor mij kwamen tijdens de workshop van Yondering innovatie en creativiteit van hun mystieke voetstuk af. Erna gebruikt hanteerbare werkvormen met een goede opbouw van de workshop. Ik heb ontdekt dat je groei en innovatie kunt leren, sturen en oefenen. Hoe? Dat leer je in deze workshop!"

Willem Schnoor, directeur VMBO, De Waerdenborch

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Dorpsstraat 22
7437 AJ BATHMEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | privacy reglement | KvK 60155981 | BTW-ID NL00164585B27 | vormgeving © Ontwerpstation