Ik wil niets liever dan dat je zo laagdrempelig mogelijk kennis maakt met de vaardigheid van flexibel, creatief en innovatief denken. Alle producten hieronder zijn gratis en laten je meteen kennis maken met de regels en valkuilen van een proces waarin veranderen en ontwikkelen centraal staan.

Focus-sessie

Heb je de ambitie om met je organisatie, school of team een groeisprong te maken? Ontdek nu in een GRATIS gesprek welke mogelijkheden er voor jou zijn om groei en innovatie succesvoller en duurzaam te laten zijn.

Lees HIER meer en meld je aan voor een focus-sessie.

E-book "In 5 stappen naar het beste onderwijs"

Ik nodig je graag uit om via het formulier hiernaast mijn gratis e-book te downloaden. Hierin lees je alles over hoe er in jouw school gewerkt kan worden aan het allerbeste onderwijs.

Download het e-book door het formulier hiernaast in te vullen >>

Werkboek "10 regels voor flexibele, creatieve, innovatieve denkers en doeners"

10 cruciale regels om ontwikkeling en verandering met succes en plezier voor elkaar te krijgen, met bij elke regel reflectieve vragen en opdrachten.

Download het werkboek HIER.

Werkboek "Bepaal in 5 stappen jouw onderwijsmissie en verdubbel je focus, impact en werkplezier"

In 5 stappen vind je (weer) jouw persoonlijke onderwijsmissie en ontdek je hoe deze je helpt om te focussen op wat er voor jou toe doet en waar jij energie van krijgt.

Download het werkboek HIER.

Blog en video-log

Ik schrijf regelmatig artikelen over het leiding geven aan schoolontwikkeling. Hierin geef ik tips of voorbeelden over hoe jij voor groots onderwijs kunt zorgen door leiding te geven in een innovatieve en creatieve omgeving.

Daarnaast maak ik af en toe een leerzame video over een onderwerp of thema dat actueel is en alles heeft te maken met innovatie en groei.

Klik HIER om mijn blog met de meest recente artikelen en video's te bekijken.

Gratis dit e-book downloaden en regelmatig geïnspireerd worden met artikelen over flexibel, creatief en innovatief handelen? Vul het formulier hieronder in! Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden.

Download 
gratis het e-book "In 5 Stappen Naar Jullie Beste Onderwijs"
dit veld niet invullen s.v.p.

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Polderdijk 4
6914 KJ HERWEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | privacy reglement | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation