Voor ambitieuze bestuurders en leidinggevenden die de innovatiekracht en creativiteit van hun (management)team tijdens een intensieve studiedag willen vergroten zodat ze samen met minder moeite meer mogelijkheden creëren en voortdurend blijven groeien en ontwikkelen.

Je weet dat je collega's de noodzaak voor blijvende ontwikkeling en groei van jullie organisatie in deze snel veranderende 21ste eeuw herkennen en onderschrijven. Maar je merkt ook dat weerstand en onzekerheid maakt dat de meeste mensen als het erop aankomt liever binnen hun comfort zone blijven.

Je zou wel willen dat jij en je collega's:

 • Beter gaan samenwerken zodat er een echt teamgevoel ontstaat.
 • Samen effectiever een ontwikkeltraject doorlopen dat energie geeft in plaats van energie kost.
 • Bewust zijn van ieders kracht en kwaliteiten en deze optimaal inzetten bij duurzame groei en ontwikkeling.
 • Werken in een cultuur waar mensen niet afwachten maar zelf op zoek gaan naar mogelijkheden.

Als je wens hier tussen zit, dan wordt het tijd om samen jullie innovatieve en creatieve denkkracht bewust en maximaal te maken tijdens een studiedag.

De studiedag "Samen Bouwen Aan Groots Werk" levert jullie het volgende op:

 • Je komt meer te weten over jouw voorkeursrollen en denkstijlen en die van je collega's waardoor samenwerken veel waardevoller wordt.
 • Jullie werken gedurende de dag aan een probleem of verlangen dat NU speelt binnen jullie team en eindigen de dag met een concreet actieplan waar iedereen bij berokken is geweest.
 • Je ontdekt als team dat inspiratie voor nieuwe ideeën niet iets is dat je toevallig overkomt, maar dat je dit in eenvoudige stappen samen kunt sturen.
 • Je leert waarom de vaardigheid van creatief en probleemoplossend denken cruciaal is om betere resultaten te bereiken en meer succes te ervaren in je werk.
 • Je ervaart waarom het essentieel is om de regels te kennen en volgen, zeker als je samen wilt blijven groeien en innoveren.
 • Je leert verschillende technieken om het cirkeltje waarin je vaak denkt te doorbreken en comfort zones (helpen) te vergroten.
 • Je ontdekt welke valkuilen altijd op de loer liggen en hoe je hier samen mee om kunt gaan en elkaar kunt steunen.

Bonus

Na afloop van deze studiedag krijgen alle deelnemers ook het volgende:

 • De deelnemers ontvangen gedurende 3 maanden een wekelijkse implementatie-boost per mail met tips, coaching en reflecterende vragen.

Ja, ik heb belangstelling voor de studiedag

Bel me via telefoonnummer 0624 978 220, of vul onderstaande formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken of jouw team toe is aan deze studiedag.

Aanhef

Voornaam (*)

Achternaam (*)

E-mail (*)

Telefoon

Organisatie

 

Nog vragen?

Dat kan natuurlijk altijd. Aarzel niet en neem gerust CONTACT met me op. Dan kijken we samen of mijn aanbod bij jou en je school past. Ook als dat niet zo is, zal ik het je eerlijk zeggen.

Gratis dit e-book downloaden en regelmatig geïnspireerd worden met artikelen over flexibel, creatief en innovatief handelen? Vul het formulier hieronder in! Je kunt je altijd eenvoudig weer afmelden.

Download 
gratis het e-book "In 5 Stappen Naar Jullie Beste Onderwijs"
dit veld niet invullen s.v.p.De workshop 'Van Ingewikkeld naar Ontwikkeld' is door Registerleraar.nl gevalideerd. Leraren die deelnemen aan deze training, werken actief aan hun bekwaamheid."Wat mij verraste aan de studiedag was de vaart die erin zat. Ik merk nu al dat ik op een heel andere manier open sta voor verandering en ontwikkeling. Ik ben me veel meer bewust geworden van de mogelijkheden die er zijn en raad de training daarom absoluut aan anderen aan."

Linda Kroonsberg, Grafisch Lyceum Rotterdam

"Wat mij verraste was dat we samen werkten aan oplossingen die alle hoeken en kanten belichtten. Ik merk bij mezelf dat ik me nu bewust ben van de verschillende denkstijlen in mijn bouw bij dit proces en daar beter rekening mee houd door goed af te stemmen. Ik zou deze studiedag absoluut aanraden aan anderen om inzicht te krijgen hoe je een probleem samen oplost en buiten je comfort zone stapt."

Jennifer Klaui, teamleider Kindergemeenschap De Werkplaats

"Door deze training zijn we als school, maar ook persoonlijk, weer een stap verder gebracht in waar we mee aan de slag willen. Ik heb nieuwe inzichten en meer structuur in creatief denken door Erna als een enthousiaste, prettige en inspirerende trainster."

Medewerker Grafisch Lyceum Rotterdam

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
Polderdijk 4
6914 KJ HERWEN


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | privacy reglement | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation