Ontdek in één dagdeel hoe je met eenvoudige stappen moeiteloos en met focus blijft ontwikkelen richting het beste onderwijs (en ontvang GRATIS mijn boek 'Hoe Komen We Van Deze Rotonde?'.

 • Merk je dat je niet het maximale uit de denkkracht, kennis en ervaring van jezelf en je collega's haalt?
 • Hebben jullie als organisatie moeite om pro-actief en flexibel met alle veranderingen om te gaan?
 • Ervaar je (gezamenlijke) groei en ontwikkeling als een worsteling?
 • Vind je het moeilijk om (collega's te helpen) uit het cirkeltje te stappen waarin vaak wordt gedacht?

Dat is helemaal niet raar. Het is voor de meeste mensen niet eenvoudig om het cirkeltje waarin vaak wordt gedacht te doorbreken en het bekende los te laten. Daardoor ervaar je regelmatig frustratie omdat je voelt dat er meer en betere mogelijkheden zijn, maar niet weet hoe je die (samen of alleen) vindt en succesvol uitvoert.

Maar dat kan vanaf nu afgelopen zijn! Er zijn wel degelijk teams die moeiteloos nieuwe ideeën genereren en steeds een stap voor lijken te lopen. Ze gaan zorgeloos met alle snelle ontwikkelingen om en lijken nooit problemen te zien.

Wat doen zij anders? Het grote kenmerk van deze mensen is dat ze de stappen en regels in een proces van groei en innovatie (bewust of onbewust) beheersen. Ze weten wat nodig is om out-of-the-box te denken en nieuwe mogelijkheden tot een duurzaam succes te maken.

Wat is er nodig om dit te bereiken? Kennis van de fases, regels en valkuilen bij groei, creativiteit en innovatie. En dat is precies wat je in deze workshop leert.

De workshop 'Van Onrust Naar Ruimte' levert je het volgende op:

 • Je ontdekt dat inspiratie voor nieuwe mogelijkheden niet iets is dat je toevallig overkomt, maar dat je dit in eenvoudige stappen kunt sturen.
 • Je leert waarom de vaardigheid van creatief en probleemoplossend denken cruciaal is om betere resultaten te bereiken en meer succes te ervaren in je werk.
 • Je ervaart waarom het essentieel is om de regels te kennen en volgen, zeker als je (samen) wilt blijven groeien en innoveren.
 • Je ontdekt welke valkuilen altijd op de loer liggen en hoe je hier samen mee om kunt gaan en elkaar kunt steunen.

Bonus: gratis boek

Meld je meteen aan, en je ontvangt tijdens de workshop gratis mijn boek 'Hoe Komen We Van Deze Rotonde' (ter waarde van €32,50) waarin alle stappen (en nog veel meer) zijn te lezen over de noodzaak van creatief en probleemoplossend denken bij schoolontwikkeling.

Wanneer, waar en hoeveel?

 • Datum: in overleg (bij voldoende belangstelling bepalen we samen de datum)
 • Locatie: omgeving Arnhem (exacte locatie wordt nog vastgesteld)
 • Duur: de workshop duurt 3 uur
 • Investering: € 247,- per persoon (exclusief BTW). Vraag naar de mogelijkheden voor een training op locatie!

Ja, ik heb belangstelling voor de workshop.

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef

Voornaam (*)

Achternaam (*)

E-mail (*)

Telefoon

Organisatie

 

Nog vragen?

Dat kan natuurlijk altijd. Aarzel niet en neem gerust CONTACT met me op. Dan kijken we samen of deze workshop bij je past. Ook als dat niet zo is, zal ik het je eerlijk zeggen.

 

DOWNLOAD GRATIS 
HET E-BOOK MET 5 STAPPEN RICHTING HET BESTE ONDERWIJS

en ontvang wekelijks tips, artikelen en inspiratie om leiding te geven aan het beste onderwijs.
 
E-mail *
Voornaam *
 * Verplicht
 

Privacy waarborg: je gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.Deze workshop is door Registerleraar.nl gevalideerd. Leraren die deelnemen, werken actief aan hun bekwaamheid."De bewustwording en herkenning van mijn eigen denkstijl werkte voor mij enorm verhelderend. Nu ik snap dat iedereen creatief kan denken, ook ik, kijk ik anders naar uitdagingen omdat ik nu weet: er is meer dan maar één goede oplossing. Hiervoor hoeft de expertise en originaliteit niet per se van buiten te komen. Door te Yonderen leer je dit ook bij jezelf aan te boren."

Cristel Broekhuis - directeur basisschool De Griffel, Almelo

"Erna leert je mogelijkheden zien waar je ze normaal gesproken laat liggen. Het is een workshop over innoveren en loskomen van denkpatronen, een prachtig thema voor leraar en leerling!"

Claudy van Valburg, intern begeleider Hof ter Weide en auteur 'Snap je kind!'

"Ik zou deze workshop absoluut aanraden omdat iedereen wil groeien en zich daarvoor wil inzetten, en op deze manier lukt dat WEL met veel positieve energie."

Kim Gaalman, leerkracht groep 5/6, Kindergemeenschap De Werkplaats

ERNA REIKEN
0624 978 220

erna@yondering.nl
Postadres:
De Kerspel 3
6932 AK WESTERVOORT


Regelmatig door Yondering geïnspireerd worden in creatief en innovatief denken? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Naam:

E-mail:

© Yondering | disclaimer | algemene voorwaarden | KvK 60155981 | vormgeving © Ontwerpstation